Detailing compartiment motor

Un compartiment motor curat face ca o masina uzata sa para mai noua si mai bine intretinuta. Unele service-uri care efectueaza servicii de curatare a motorului sustin ca un motor curat functioneaza mai bine dupa acest proces, deoarece indepartarea gunoiului format din murdarie, ulei si grasime permite motoarelor sa functioneze la o temperatura mai joasa.

Detailing compartiment motor

Serviciul de detailing compartiment motor ofera mai multe beneficii. In primul rand, ajuta la determinarea locului de unde provine uleiul sau grasimea – cum ar fi o garnitura de etansare a capacului supapei – astfel incat o mica problema, cum ar fi o scurgere minora de ulei, poate fi izolata si reparata inainte ca aceasta sa devina un adevarat stres. In plus, deoarece uleiul si grasimile pot accelera uzura furtunurilor de cauciuc si a pieselor din plastic, folosirea degresantului pentru a curata mizeria va poate feri de costuri mai mari. Si daca sunteti genul de sofer caruia ii place sa efectueze o intretinere minora, cum ar fi verificarea nivelului de ulei sau a curelei de accesorii, un motor curat inseamna ca toate aceste piese sunt mai ferite de mizerie.

Un motor curat te poate ajuta sa oferi mai multa credibilitate masinii tale in momentul vanzarii. Majoritatea masinilor uzate sunt duse intr-un garaj in care sunt oferite servicii de detailing auto Iasi inainte de a fi scoase la vanzare, astfel incat cumparatorii au ajuns sa se astepte sa vada un motor curat atunci cand fac o astfel de achizitie.

Lista preturi pentru detailing compartiment motor

Servicii Prețuri
x x lei
x x lei
x x lei
x x lei

 

Available Appointments on iunie 17, 2024

  12:40 pm – 1:10 pm1 space available
  1:10 pm – 1:40 pm1 space available
  1:40 pm – 2:10 pm1 space available
  2:10 pm – 2:40 pm1 space available
  2:40 pm – 3:10 pm1 space available
  3:10 pm – 3:40 pm1 space available
  3:40 pm – 4:10 pm1 space available