Detailing complet interior

Ati trecut printr-o spalatorie auto sau un garaj cu servicii de detailing auto Iasi in ultima vreme? Sunt o multime de spalatorii in Iasi, dar cu siguranta acestea nu-ti pot oferi rezultatul unui detailing auto executat ca la carte de echipa Don Garage. Adevarul este ca detailing-ul auto este un proces mai complex decat spalarea masinii. Va fi putin cam dificil sa va curatati profesional masina acasa, de aceea echipa noastra va vine in ajutor cu o lista completa de servicii.

detailing auto Iasi

Ce este detailing auto Iasi?

Foarte multe persoane incurca termenul de ”detailing auto” cu ”spalare interioara a masinii”, dar exista diferente majore intre cele doua. Exista asemanari intre detailing auto si spalarea masinii, dar detailing-ul merge mult mai departe decat simpla curatare a masinii in interior si in exterior.

Cand alegeti serviciul de detailing complet interior, incepem cu spalarea si aspirarea masinii. Apoi, folosind instrumente specializate si consumabile de detailing auto, oferim o curatare mult mai profunda. Acest lucru ar putea include chiar si indepartarea partilor masinii pentru a curata fisuri si spatii care nu au vazut niciodata lumina zilei.

In cele din urma, odata ce s-a realizat o curatare extrem de detaliata, vom aplica produse specializate pentru a imbunatati aspectul masinii si pentru a o proteja de murdaria si deteriorarile viitoare. Prin urmare, o masina care a trecut prin mainile echipei Don Garage poate arata si mirosi ca o masina noua, chiar daca are o varsta de peste un deceniu!

Lista de preturi pentru detailing auto Iasi

Servicii Preturi
x x lei
x x lei
x x lei
x x lei

 

Available Appointments on iunie 17, 2024

  12:40 pm – 1:10 pm1 space available
  1:10 pm – 1:40 pm1 space available
  1:40 pm – 2:10 pm1 space available
  2:10 pm – 2:40 pm1 space available
  2:40 pm – 3:10 pm1 space available
  3:10 pm – 3:40 pm1 space available
  3:40 pm – 4:10 pm1 space available