Tratament ozon

Ce este un tratament cu ozon?

Tratamentul cu ozon este, dupa cum ii spune si numele, utilizarea ozonului gazos (O3) pentru a elimina mirosurile, bacteriile si virusii. Echipa Don Garage va amplasa un generator de ozon in vehicul pentru o perioada de timp determinata, in functie de intensitatea mirosului. Pe masura ce gazul patrunde in masina, mirosul este neutralizat si orice bacterii si virusi sunt ucisi. Tratamentele cu ozon sunt cea mai buna metoda pentru indepartarea mirosurilor incapatanate. Ca gaz, poate ajunge in orificiile de aerisire, sub scaune, satura fibre de tapiterie si ajunge in toate colturile si locurile pe care nu le puteti.

tratament ozon Iasi

Cum actioneaza ozonul?

Ozonul este cel mai puternic sterilizant din lume. Ozonul foloseste reactia chimica a oxidarii pentru a descompune moleculele nedorite. O3 este o molecula instabila care, atunci cand intra in contact cu o alta molecula de orice fel, o va distruge prin procesul de oxidare. Bacteriile si virusurile sunt distruse atunci cand ozonul intra in contact cu peretele celular si il descompune la nivel molecular, distrugand in mod eficient celula in intregime.

Un tratament cu ozon oferit de echipa noastra se face folosind un generator de ozon. De obicei, acest proces se face prin trimiterea luminii UV cu lungime de unda specifica la atomii de oxigen. Generatorul va fi plasat in vehicul atat timp cat este necesar pentru a indeparta orice miros neplacut. Eliminarea mirosului cu ajutorul ozonului este permanenta, cu conditia sa fie eliminata sursa mirosului. Specialistul Don Garage va va curata bine masina inainte de tratamentul cu ozon.

Lista de preturi pentru tratament ozon Iasi

Servicii Preturi
x x
x x
x x
x x

 

Available Appointments on iulie 23, 2024

  7:00 am – 7:30 am1 space available
  7:30 am – 8:00 am1 space available
  8:00 am – 8:30 am1 space available
  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available