Tratament ceramic

Pentru a intelege tratamentul ceramic, este util sa va uitati mai intai la cele mai comune produse de protectie a vopselei.

Ceara organica este cea mai accesibila, disponibila in diferite forme, de la o pasta veche la un spray rapid si usor. De zeci de ani, tratamentul ceramic aplicat unei masini a fost sinonima cu mentinerea aspectului stralucitor si nou al acesteia. Din pacate, ceara nu estefoarte durabila si, prin urmare, ar trebui aplicata de mai multe ori pe an. Factorii care contamineaza vopseaua, proveniti din mediu si chiar si un sapun dur pot trece cu usurinta prin acea bariera subtire de ceara.

tratament ceramic Iasi

 

Pe de alta parte, substantele folosite in procesul de tratament ceramic sunt sintetice si dezvoltate pentru a dura cateva luni. Se aplica cu usurinta, desi de obicei nu ofera aceeasi stralucire profunda pe care o obtine de la o ceara de calitate.

Aceasta protectie de lunga durata este principalul motiv pentru care proprietarii de masini aleg un strat ceramic fata de celelalte optiuni. In esenta, o coaja dura, o acoperire ceramica va impiedica petele de apa, murdaria rutiera, excrementele pasarilor si alte substante sa ajunga si sa dauneze vopselei. Cu o clatire rapida, vor aluneca pur si simplu de pe caroserie.

Si asta ne aduce la un cuvant interesant: hidrofob. De obicei, orice legat de „fobic” are o conotatie negativa, dar in acest caz este totul pozitiv. Un strat ceramic va crea un strat hidrofob care respinge apa, ceea ce inseamna ca depozitele minerale si murdaria au mai putine sanse de a deteriora suprafata vopselei.

Lista de preturi pentru tratament ceramic Iasi

Servicii Preturi
x x
x x
x x
x x

 

Available Appointments on aprilie 24, 2024

  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available