Polish total exterior

Polish total auto Iasi este un serviciu care este utilizat pentru a elimina murdăria, zgârieturile, oxidarea și alte imperfecțiuni ale caroseriei. Polish-ul nu este acelați serviciu cu acoperirea masinii cu ceara care funcționează ca un scut de protectie a vopselei împotriva elementelor externe. Lacul auto este conceput pentru a vă menține vopseaua in cea mai buna forma a sa și pentru a-i îmbunătăți aspectul invechit.

polish total exterior - Don Garage - detailing auto Iasi

Polish-ul auto se poate face fie cu o masina, fie cu mana. Don Garage detine mai multe echipamente profesionale cu care poate duce la bun sfarsit acest serviciu. Cu toate acestea, este posibil sa preferati sa va lustruiti masina manual, daca doriti sa economisiti timp si sa realizati o lucrare de lustruire mai detaliata.

Trista realitate este ca putini dintre noi avem timp sa ne spalam masinile in fiecare luna, daramite sa le oferim protectie sau o lustruire. Cand plecati la drum, exista multe elemente care va compromit vopseaua.

Daca va spalati masina in mod regulat (cum ar fi o data la 2-3 saptamani), atunci cea mai mare parte a stralucirii caroseriei poate fi indepartata. Dar nu toate impuritatile pot fi indepartate cu o galeata de apa si un burete si in timp se acumuleaza pe vopsea. Daca va spalati masina si apoi va treceti partea din spate a mainii peste vopsea, puteti simti ca se acumuleaza anumite depuneri. Se va simti usor dur. Chiar si o masina noua va avea impuritati pe caroserie.

Polish-ul auto exterior poate fi comparat cu spalarea dintilor. Chiar daca va spalati dintii de doua ori pe zi, ocazional trebuie ca acestia sa fie curatati profesional pentru a elimina murdaria incapatanata.

Tabel de prețuri

Servicii Preț
Serviciu x lei
Serviciu x lei
Serviciu x lei
Serviciu x lei

 

Available Appointments on iulie 23, 2024

  7:00 am – 7:30 am1 space available
  7:30 am – 8:00 am1 space available
  8:00 am – 8:30 am1 space available
  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available