Monitorizati regulat presiunea si uzura anvelopelor, verificati nivelurile de lichid si inspectati luminile. Acestia sunt doar cativa pasi pe care un sofer responsabil ii face. Dar haideti sa discutam si despre serviciile de cosmetica auto Iasi. Retineti ca o curatare regulata a masinii o protejeaza impotriva uzurii si va garanteaza o experienta de condus mai sigura si mai ecologica.

De ce este important sa apelati la servicii de cosmetica auto Iasi?

  • Pentru a va proteja masina impotriva uzurii

Spalarea exteriorului masinii tale nu inseamna doar mentinerea stralucirii caroseriei sale. Dincolo de dimensiunea estetica, spalarea regulata va protejeaza masina impotriva coroziunii si uzurii. Intr-adevar, murdaria acumulata pe caroserie va poate deteriora masina. Prin asezarea pe aceasta, noroiul, praful, polenul sau chiar poluantii atmosferici pot lasa un strat pe caroserie si va pot deteriora vopseaua. Insectele zdrobite, excrementele de pasari, frunzele si seva copacilor pot fi deosebit de incapatanate. Pot fi implicate si conditiile meteorologice: de exemplu, expunerea excesiva la soare este un factor agravant. Cu cat astepti mai mult, cu atat murdaria va fi mai greu de curatat.

  • Pentru a garanta o igiena impecabila

Praf, nisip, frunze, firimituri… Interiorul unei masini poate deveni rapid un teren propice pentru bacterii daca nu este intretinut in mod regulat. Supraexpunerea cabinei la caldura si umiditate favorizeaza cresterea ciupercilor si a bacteriilor. Potrivit unui studiu, volanul are aproximativ 800 de bacterii diferite pe cm2 (de 10 ori mai mult decat vasul de toaleta). Prin curatarea regulata a covoarelor, a interiorului, a volanului si a manerelor usilor, reduceti riscul de imbolnavire.

  • Pentru a conduce in deplina siguranta

Curatarea murdariei depuse pe parbrize, geamuri, oglinzi, dar si pe faruri, iti permite sa vezi mai bine si sa fii vazut mai bine si, astfel, iti optimizeaza siguranta pe drum. Optarea pentru curatarea regulata a masinii este cea mai buna modalitate de a fi sigur in orice moment ca toate aceste suprafete sunt perfect curate.

Vrei sa-ti rasfeti masina? Echipa DonGarage.ro a demonstrat de-a lungul timpului ca sunt persoanele potrivite pentru a readuce stralucirea masinii tale! Te asteptam in garajul nostru, nu uita sa te programezi!

Leave a comment

Available Appointments on iulie 23, 2024

  7:00 am – 7:30 am1 space available
  7:30 am – 8:00 am1 space available
  8:00 am – 8:30 am1 space available
  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available