Detailing auto Iasi – ce este si de ce avem nevoie de acest serviciu?

Oamenii care doresc sa apeleze la serviciile de detailing auto Iasi incurca, de cele mai multe ori, acest serviciu cu spalarea autoturismului. In timp ce ambele implica curatarea unui vehicul, diferenta dintre cele doua este destul de importanta.

Obiectivul principal al unei spalari a masinii este de a indeparta murdaria, praful, sarea si mizeria care se aduna pe exteriorul vehiculului. Acest serviciu include si curatarea elementelor de sub vehicul, dar foarte rar, in interior.

In cazul serviciului de detailing auto, scopul este de a face ca un vehicul sa para cat mai nou posibil din interior spre exterior. Deci, daca va intrebati „ce este detailing-ul auto?” atunci raspunsul implica un profesionist instruit si talentat care aplica servicii care pot restabili vehiculul prospetimea fabricii. Detaliile folosesc echipamente speciale si agenti de curatare pentru a face vehiculul sa arate ca nou.

Ce include detailing-ul auto?

Fiecare companie care ofera acest serviciu poate lucra diferit. Fiecare are propria abordare si include sau exclude diferite servicii. In general, majoritatea serviciilor de aceasta natura sunt in esenta aceleasi. Scopul serviciului este de a curata fiecare colt al vehiculului. Don Garage si-a demonstrat priceperea in cei 6 ani de activitate in care am reusit sa fidelizam un numar impresionant de clienti.

Interior curat – Specialistul din echipa DonGarage.ro va petrece mai mult timp curatand interiorul masinii. De ce? Deoarece este partea cea mai neglijata a procesului de curatare si este mult, mult mai importanta decat exteriorul.

Chiar daca va mandriti mai mult cu masina voastra aratand frumos din exterior, este mai bine sa curatati interiorul decat exteriorul. Am scris cateva motive in urmatoarele randuri:

O echipa de detailing auto profesionala, precum echipa Don Garage va folosi o combinatie de instrumente – aparate de curatat cu abur, perii, aspiratoare si multe altele – pentru a oferi masinii tale curatenia profunda de care are nevoie. O curatenie atat de profunda, incat va fi aproape imposibil sa o faci singur.

Ce elemente sunt curatate in interiorul masinii?

Covoarele, scaunele si portbagajul vor primele care se vor bucura de o aspirare completa. Acesta este, de obicei, primul pas al procesului de detailing auto Iasi. Se va aspira fiecare centimetru din interiorul masinii, inclusiv torpedoul.

Covoarele, scaunele si tapiteria vor primi o periere si o spalare profunda. Scopul acestui proces este de a elimina toate petele, urmele si imperfectiunile pe care o spalare obisnuita pur si simplu nu le poate indeparta. Apoi, fiecare suprafata din vehicul va primi o stergere completa. Aceasta include ferestrele, panourile usilor, tabloul de bord, etc.

In cele din urma, un spray va fi aplicat in interiorul masinii voastre, astfel incat aceasta sa miroasa cat mai bine. Daca aveti animale de companie pe care le transportati cu masina, aceasta este cea mai buna parte.

Un exterior curat formeaza prima impresie a vehiculului tau

In timp ce interiorul masinii ar trebui sa fie prioritatea fiecarui client, exteriorul este cu siguranta inca un detaliu important.

Un polish auto este cel mai bun mod de a readuce stralucirea masinii voastre, indiferent de vechimea acesteia. Specialistii echipei noastre vor acorda o atentie sporita geamurilor, rotilor, anvelopelor si jantelor pentru a se asigura ca acestea arata exemplar. Procesul are ca scop indepartarea murdariei si grasimii, pas posibil datorita degresantilor si detergentilor speciali.

Masina voastra se poate bucura de un tratament complet in garajul nostru. Tot ce va ramane de facut este sa transmiteti echipei noastre care sunt dorintele voastre. Noi va vom face o serie de recomandari, dar ultimul cuvant este intotdeauna a clientului!

Ce iubesti, protejezi!

Leave a comment

Available Appointments on iulie 24, 2024

  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available